top of page

Eten & Drinken

Zoals van oudsher kan er gegeten en gedronken worden in een Herberg. Een vast dag menu om gezamenlijk te dineren een drankje te kunnen doen en in de ochtend een ontbijt voordat je weer verder trekt. Bij ons is dit toevallig buiten in het veld. Nou vandaar dus... De Veldherberg!

diner in het veld tafel.jpg

Receptie & Bar

De receptie & bar zijn geopend meestal in de ochtend voor koffie en thee. Eind van de middag voor bier, wijn en fris en wie weet is er wel iets lekkers bij te bestellen? Neem plaats op ons terras en relax! 

Ontbijt 

Op zondagochtend:

 

Of je, je ontbijt pakket meeneemt en tijdens een picknick onderweg op eet of lekker bij de kampeerplaats het is in ieder geval voor je verzorgd.

 

Bestaande uit: vers gebakken croissantje en 2 broodjes, verse sinaasappelsap, jam en beleg, gekookt eitje, koffie of thee (af te halen bij de bar)

 

Ontbijt pakketjes zijn minimaal de zaterdag van te voren voor 12:00 te bestellen in overleg bij de receptie, via telefoon of mail. (eventuele dieet wensen kunnen wij natuurlijk rekening mee houden)  

14,50 p.p.  VOL = VOL

''Diner in het Veld''

Helaas gaat wegens de zwangerschap van Annemarie het ''Diner in het Veld'' voorlopig niet door.

Dit is iets wat Annemarie het liefste doet maar omdat de andere werkzaamheden op de camping al veel energie vergen zal het diner jammer genoeg even niet doorgaan.

Wel kunt u voor de Zondag nog gewoon een ontbijtje bij ons blijven bestellen en is de bar ook gewoon geopend.

Gezellig samen eten onder de stretchtent met natuurlijk lokale producten, Zuid Beveland is namelijk rijk aan de mooiste vers producten. 

 

Op vrijdagavond zal er een vast 3 gangen menu zijn waar u zich de donderdag vooraf voor 12:00 op  in kunt schrijven bij de receptie of neem voor uw verblijf contact op via mail of telefoon. (eventuele dieet wensen kunnen wij natuurlijk rekening mee houden) Een aantal dagen vooraf is het menu bekend.

28,50 p.p. VOL = VOL

Voorbeeld menu:

Image by Yutacar

Get in Touch!

info@develdherberg.nl

+31 6 43412626

bottom of page