top of page

Over Ons

Campfire

Van een stuk kale landbouwgrond in 2020 naar camping in 2023. Intussen zijn we al even bezig, en werken we er hard aan dat De Veldherberg een kampeerervaring is met overnachtingsplaatsen in een kleinschalige sfeer. Gedurende het kampeerseizoen (van Mei tot en met Augustus) kunnen onze gasten verblijven in een ingerichte glamping-tent maar is er ook plaats voor mensen met een camper, caravan of tent. 

 

Onze stretchtent met daaronder ons terras en simpel, schoon en voldoende sanitaire voorzieningen. Daarnaast bieden wij onze gasten een vers ontbijtje op zondagochtend en op vrijdagavond ‘’Diner in het veld’’ om gezellig samen te eten. Bij onze bar/receptie kan in de ochtend een goede bak koffie of thee gedronken worden en vanaf eind van de middag een wijntje,biertje of fris. We kijken er naar uit jullie te ontvangen. Zien we jullie binnenkort bij onze outdoor herberg? Houd onze socials en website regelmatig in de gaten voor al onze ontwikkelingen. Tot dan!

 Groetjes, Lars & Annemarie

Mini camping De Veldherberg in 's-Heer Abtskerke, Goes, Zeeland. Kamperen in de zak van Zuid Beveland. Camperplaats

Wie zijn wij?

Wij zijn Annemarie en Lars, een jong en ondernemend stel met passie voor natuur, gastvrijheid en tafelen. Wij zijn graag buiten bezig en daarbij bezitten we de juiste skills waarmee we elkaar perfect aanvullen en een goed team vormen. Annemarie is een geboren gastvrouw en een creatieve geest die van aanpakken weet. Lars is georganiseerd, heeft goed zicht op administratieve zaken en is een echt buitenmens. Samen delen wij een grote liefde voor deze plek en De Zak van Zuid-Beveland. Een plek die wij graag met anderen willen delen.

De Zak van Zuid-Beveland is een verborgen parel die wat ons betreft meer gezien mag worden. Het is een omgeving met een rijke historie, prachtige natuur en er is veel ruimte voor ontspanning. Daarnaast is het ook een gebied wat rijk is aan ondernemers en creatievelingen. Wij zouden beiden de onderneming die wij voor ogen hebben graag zien in deze omgeving. Een onderneming die bijdraagt aan de natuur, cultuur en lokale ondernemers.

Lars & Annemarie, mini camping 's-Heer Abtskerke, Goes.
De Veldherberg, Hoeve van der Meulen, Zuid Beveland.
bottom of page