top of page

Omgeving

Camping 's-Heer Abtskerke, heggengebied, Goes, Natuurgebied Zeeland
Man Walking in Fields

Wij zijn gek op deze plek en vinden het fantastisch als andere mensen een stukje mee  kunnen genieten waar wij zo veel plezier aan beleven: Het rustige landleven in de Zeeuwse natuur, de zak van Zuid-Beveland.

Wat is er te doen?

De natuurgebieden en de idyllische bloemendijkjes die kenmerkend zijn voor dit gebied (direct achter de camping bevindt zich een natuurgebied)

Goes (de gezelligste winkelstad van Zeeland waar je heerlijke zonovergoten terrasjes kunt pakken) op fietsafstand.

Leuke uitjes voor kleine kids (meer dan genoeg leuke uitjes voor de kids in de buurt) en cultuur en historie (kleinschalig en creatief gepresenteerd)

Wandelaars en fietsers (welkom in een gebied met talloze fiets - en wandelpaden) onderweg kom je langs een hoop leuke lokale ondernemers met echte Zeeuwse streekproducten

Ooster - en Westerschelde (‘t strandje van Baarland of het Goese Sas) op een kwartiertje rijden of fietstochtje Wij zijn trots op ons Unesco Geopark!

De grote Zeeuwse stranden en watersport gelegenheden zijn allemaal binnen een half uur te bereiken. (een luie stranddag of een rondje zeilen en surfen)

De zak van Zuid-Beveland:

www.landschapsparkborsele.nl 

Goes:

https://zogoes.nl/

www.goesisgoes.nl

Kids:

www.klokuus.com 

www.destoomtrein.nl

https://tropicalzoo.nl/

Cultuur en Historie: 

https://www.trekkermuseum-otmmz.nl/

https://www.hmdb.nl/nl/

Overnachten in een heuse slaaptrein een paar honderd meter van de camping vandaan?  Onze buren hebben een geweldige, luxe, bed&beleving.

 

 

https://slaaptrein1907.nl/

 

bottom of page