top of page

Plus d'Ons

Campfire

Van een stuk kale landbouwgrond près du camping. Intussen zijn we al even bezig, en werken we er hard aan datDe Veldherbergeen kampeerervaring wordt met ruime overnachtingsplaatsen in een kleinschalige sfeer. Gedurende het kampeerseizoen kunnen onze gasten straks verblijven in een ingerichte glamping-tent maar is er ook plaats voor mensen met een camper, caravan of tent. 

 

Onze gemeenschappelijke stretchtent waar samen gegeten kan worden en simpel, schoon en voldoende sanitaire voorzieningen. Daarnaast bieden wij onze gasten een vers ontbijtje en op vrijdag- en zaterdagavond'' wat de pot schaft ''om gezellig samen te eten. Bij onze bar/receptie kan in de ochtend een goede bak koffie of thee gedronken worden en vanaf eind van de middag een wijntje,biertje of fris. Zodra we zo ver zijn verwelkomen we jullie graag, we kijken er onwijs naar uit. Op dit moment kunt u nog niet boeken als wij geopend zijn laten we dit via onze socials en de site weten. Tout à fait !

 Groetjes, Lars et Annemarie

De Veldherberg

Wie zijn wij?

Wij zijn Annemarie en Lars, een jong en ondernemend stel met passie voor natuur, gastvrijheid en tafelen. Wij zijn graag buiten bezig en daarbij bezitten we de juiste skills waarmee we elkaar perfect aanvullen en een goed team vormen. Annemarie est une geboren gastvrouw et une een creative geest die van aanpakken weet. Lars is georganiseerd, heeft goed zicht op administratieve zaken en is een echt buitenmens. Samen delen wij een grote liefde voor deze plek en De Zak van Zuid-Beveland. Een plek die wij graag met anderen willen delen.

De Zak van Zuid-Beveland est een verborgen parel die wat ons betreft meer gezien mag worden. Het is een omgeving met een rijke historie, prachtige natuur en er is veel ruimte voor ontspanning. Daarnaast is het ook een gebied wat rijk is aan ondernemers en creatievelingen. Wij zouden beiden de onderneming die wij voor ogen hebben graag zien in deze omgeving. Een onderneming die bijdraagt aan de natuur, cultuur en lokale ondernemers.

Lars & Annemarie, mini camping 's-Heer Abtskerke, Goes.
De Veldherberg
bottom of page